Suunnittelu

Myynti

Asennus

Huolto

Täyden palvelun LUKKOTALO

LUKKOTALOSTA löydät kaikki lukitukseen ja turvallisuusjärjestelmiin liittyvät tarvikkeet uusiin ja saneerattaviin kohteisiin. Tuotteiden lisäksi palveluvalikoimamme kattaa koko turvallisuusjärjestelmän elinkaaren suunnittelusta huoltoon.

LUKKOTALON palveluihin kuuluvat muun muassa:

Lukkojen sarjoitukset, avaukset, huollot ja korjaukset. Meiltä saat myös mekaanisten ja sähköisten lukitus-, heloitus- ja turvallisuusalan tuotteiden suunnittelun, asennuksen ja huollon sekä kaiverrus- ja leimasinpalvelun. Palveluvalikoimamme kattaa myös ovi- ja porttiautomatiikan. Juuri sinun tarpeittesi mukaan räätälöityinä.

Kaikkien palveluidemme tavaramerkkinä on laadukas työ

Voit aina luottaa palveluihimme, sillä valtuutetun lukkoliikkeen kanssa asiointi on turvallista. Voit olla varma siitä, että saamasi palvelu on ammattitaitoista ja vaativat turvallisuusvaatimukset täyttävää. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme alati muuttuvan alan tuomiin uusiin haasteisiin. Kaikilla asentajillamme on Turvasuojaaja-kortti, joka varmistaa asentajan luotettavuuden.

Lukon sarjoitus keventää avainnippua!

Sarjoituksen avulla voit avata samalla avaimella kaikki kotisi lukot ja säilytystilat. Sarjoitus ei millään tavalla heikennä lukitusjärjestelmäsi turvallisuutta, se ainoastaan helpottaa sen käyttöä. Pyydä tarjousta sarjoituksesta.

nippu.jpg

Lukkoseppäpäivystys palvelee

Arkisin klo 9-17

(02) 6336 511

Iltaisin ja viikonloppuisin

040 7236 725